domingo, 1 de abril de 2018

151

Opinio  · 

Vos preguntareu que vol dir esta sifra, pues si no sabeu que vol dir, vol dir que cada valencia deu treballar 151dies al any per a poder pagar el deute que ens han deixat els anteriors governants, totes les seues bajanades i formules 1.. Orange Markets i milonges en vinagre.
 
Per als que no heu sabeu, una regio com Canaries, tarda 100 dies menys que la nostra en retornar el deute anual a Madrit, pero nosatros som els campions, i segons un estudi publicat per www.Valenciaplaza.com, fins al 2040, el poble Valencia no tindra uns ratios de deute acceptables.
 
Per atra banda, els ajuntaments com el de Valencia, si estan cumplint i desde que hi va haver el cambi de govern, el deute de la ciutat, sa rebaixat considerablement, pero lo mes trist de tot es com Madrit ens margina i no ens dona ni un euro, per al nostre transport metropolita.
 
Si els mateixos que han provocat el 151, son els que ara no ens donen ni un miserable euro, per revertir-ho, i la meua pregunta es la següent, ¿Perque tenim que pagar tots els valencians la inaccio del ggovern valencia, front a la mancança de finançament estatal?, es ya l`hora, d'alçar la veu i fer vore al govern valencia que deu protestar o sera el poble qui proteste contra d'ells i el govern central.

No hay comentarios:

Publicar un comentario